Parkirana vozila zasipali pecivima i kolačima

Privedeni su na kriminalističko istraživanje, te je utvrđeno da su šestorica od njih bili pod utjecajem alkohola, a jednome od njih izmjereno je čak 2,03 g/kg. 

FOTO: Ilustracija 

Jučer, 29. svibnja, oko 3 sata u Ulici Pesja u Omišlju desetak mladića u dobi od 16 do 19 godina narušavali su javni redi i mir. Počeli su s razbijanjem boca te rušenjem plastičnog kontejnera za smeće, da bi potom s terase obližnjeg ugostiteljskog objekta pobacali nekoliko stolica i stolova u more. Divljanje i vandalizam nastavili su uz galamu krećući se prema centru Omišlja te u Ulici Medermunići iz jednog dostavnog vozila uzeli nekoliko kašeta s kolačima i pecivima u vlasništvu pekarnice iz Vrbnika. Pekarske su proizvode porazbacali po parkiranim vozilima i ulici. Na kraju su prevrnuli još dva plastična kontejnera prosuvši smeće po ulici.

Privedeni su na kriminalističko istraživanje u policijsku postaju Krk, gdje je utvrđeno da su šestorica od njih bili pod utjecajem alkohola, a jednome od njih izmjereno je čak 2,03 g/kg.

Svi počinitelji bit će prekršajno prijavljeni zbog narušavanja javnog reda i mira te naročito drskog ponašanja nadležnom prekršajnom sudu. 



Pisane vijesti