Ministar Karamarko u Šibeniku

Ministar Tomislav Karamarko posjetio je Policijsku upravu šibensko-kninsku i policijske službenike koji aktivno tragaju za nestalom Antonijom Bilić.

Tijekom utorka, 21. lipnja, ministar unutarnjih poslova Tomislav Karamarko sastao se sa članovima Operativnog stožera za potragu za nestalom maloljetnicom Antonijom Bilić u Policijskoj upravi šibensko-kninskoj.

Govoreći o potrazi za Antonijom, navodi kako je policija provela sve mjere koje je u ovom trenutku moguće provesti u suradnji s Gorskom služnom spašavanja i drugim građanima. U traganju za nestalom Antonijom sudjeluju policijski službenici iz nekoliko policijskih uprava i sada ih je sudjelovalo više od 1200. Proveden je veliki broj mjera iz policijske nadležnosti, a ministar Karamarko je naglasio kako želi biti optimist u ovom slučaju zbog nas samih, kao i zbog obitelji nestale Antonije.

Načelnik Brkopac, kao voditelj Stožera potrage za Antonijom Bilić na razini Ravnateljstva policije, ponovno je naglasio kako je iz izjava nekoliko svjedoka-očevidaka sigurno da se traga za kamionom bijele kabine sa plavom ceradom, a koji se kretao prema Karlovcu, odnosno Zagrebu. Zaprimljeno je više od 150 dojava o foto robotu te su provedena kriminalistička istraživanja, a obavljeno je više od 400 razgovora s osobama u postupku eliminacije osumnjičenih osoba. Načelnik je naglasio kako je u ovom trenutku ključan podatak o identitetu muške osobe koja je najvjerojatnije stopirala u neposrednoj blizini Antonije Bilić. Pozvao je nepoznatog muškarca da se javi policiji te da mu je anonimnost zagarantirana.

Molimo sve koji raspolažu korisnim informacijama da se jave, najbližem policijskom službeniku, u najbližu policijsku postaju, putem elektronske pošte na adrese: policija@mup.hr ili sibensko-kninska@policija.hr ili na besplatan broj policije 192. 



Pisane vijesti