Zapljena 480 doza LSD-a

U nedjelju, 7. kolovoza, oko 23.30 sati, na graničnom prijelazu Zaton Doli prilikom ulazne granične kontrole kod 24-godišnjaka iz Slavonskog Broda, koji se nalazio kao putnik u teretnom vozilu marke Volvo, BiH nacionalnih oznaka, granična policija u suradnji s djelatnicima carine je pronašla 480 doza droge LSD. On je uhićen i doveden u prostorije policije

 Foto: Ilustracija

U nedjelju, 7. kolovoza, oko 23.30 sati, na graničnom prijelazu Zaton Doli prilikom ulazne granične kontrole kod 24-godišnjaka iz Slavonskog Broda, koji se nalazio kao putnik u teretnom vozilu marke Volvo, BiH nacionalnih oznaka, granična policija u suradnji s djelatnicima carine je pronašla 480 doza droge LSD. On je uhićen i doveden u prostorije policije gdje je kriminalističkim istraživanjem utvrđeno da je počinio kaznena djela zlouporabe opojnih droga poradi čega je jučer, 8.kolovoza, uz kaznenu prijavu doveden u Istražni centar Županijskog suda u Dubrovniku.

Jučer, 8. kolovoza, u večernjim satima u Dubrovniku je uhićena još jedna muška osoba iz Slavonskog Broda, također stara 24 godine, nad kojim je provedeno kriminalističko istraživanje. Zbog osnovane sumnje da je počinio kazneno djelo zlouporabe opojnih droga, on će tijekom današnjeg dana uz kaznenu prijavu bit doveden u Istražni centar Županijskog suda u Dubrovniku.



Pisane vijesti