Pronađena veća količina bombi

Jučer, 10. kolovoza, između 10 i 11 sati, zaposlenik poduzeća sa sjedištem u Slavonskom Brodu izvijestio je policiju, da je prilikom čišćenja odvodnog kanala u Slavonskom Brodu, Podvinjska, pronašao ubojito sredstvo. Policijski službenici protueksplozijske zaštite su utvrdili da se radi o ručnoj bombi M-75.

Jučer, 10. kolovoza, između 10 i 11 sati, zaposlenik poduzeća sa sjedištem u Slavonskom Brodu izvijestio je policiju, da je prilikom čišćenja odvodnog kanala u Slavonskom Brodu, Podvinjska, pronašao ubojito sredstvo. Policijski službenici protueksplozijske zaštite su utvrdili da se radi o ručnoj bombi M-75.

Također jučer, oko 18 sati, jedan građanin je dojavio da je prilikom pecanja na lijevoj obali rijeke Save u blizini Kaniže, pronašao veću količinu minsko-eksplozivnih sredstava. Policijski službenici protueksplozijske zaštite su utvrdili da je riječ o 33 komada ručnih bombi M-75, koje suna siguran način preuzete radi daljnjeg uništenja.

NAPOMENA: Sukladno odredbama Zakona o oružju građani mogu i dalje u neograničenom vremenu policiji dragovoljno predati oružje koje nepovlasno posjeduju bez straha da će biti kažnjeni. Dovoljno je nazvati hitni pozivni broj 192 i policijski službenici će doći, te na siguran način preuzeti oružje.  



Pisane vijesti