Osijek.: Tri požara u Baranji

 

 

Na staji u Drapšinovoj ulici u Bolmanu 16. kolovoza oko 1 sat poslije ponoći buknuo je požar. Staja je u potpunosti izgorjela kao i 24 svinje. U cilju gašenja požara intervenirali su pripadnici Javne profesionalne vatrogasne postrojbe Belog Manastira i DVD Jagodnjak. Oštećen je 70-godišnjak iz Bolmana.

Nakon ovoga požara oko 2.50 sati izbio je požar u Teslinoj ulici u Karancu. Požar je uništio krovište i inventar u ugostiteljskom objektu, a ugasili su ga pripadnici Javne profesionalne vatrogasne postrojbe Belog Manastira i DVD Karanac. Požarom je oštećen 40-godišnjak iz Karanca.

Istoga dana na državnoj cesti broj 517 između Baranjskog Petrovog Sela i mosta na rijeci Dravi oko 3.10 sati zapalio se automobil VW Golf. Golf je u potpunosti izgorio, a u gašenju požara sudjelovali su i ovaj puta pripadnici Javne profesionalne vatrogasne postrojbe Belog Manastira. Požarom je oštećen 53-godišnjak iz Suze.

Očevidima koji će se obaviti tijekom dopodnevnih sati 16. kolovoza utvrditi će se uzroci ovih požara kao i nastala materijalna šteta.  



Pisane vijesti