Vukovar: Trojica djelatnika MUP-a od danas stambeno zbrinuta

Državna tajnica Petrijevčanin Vuksanović danas je u Vukovaru, kao izaslanica potpredsjednika i ministra Božinovića, svečano uručila ključeve stambenih jedinica trojici djelatnika našeg Ministarstva

Foto: MORH

Provodeći nacionalni program stambenog zbrinjavanja na potpomognutim područjima danas su u Vukovaru svečano uručeni ključevi i potpisani ugovori za ukupno 14 stambenih jedinica u državnom vlasništvu.

Navedenom mjerom Središnjeg državnog ureda za obnovu i stambeno zbrinjavanje, čiji je državni tajnik Nikola Mažar prisustvovao svečanosti, stambeno su zbrinuta tri djelatnika MUP-a, četiri djelatnika MORH-a te sedam djelatnika grada Vukovara kao kadrovi za čijim radom postoji posebno iskazana potreba, a koji nemaju riješeno stambeno pitanje.

„Na ovaj je način Vlada Republike Hrvatske na ovom području ukupno dodijelila 61 kadrovski stan. Osobito me veseli da ovdje možemo vidjeti različita zanimanja koja su potrebitta“ – istaknuo je državni tajnik Mažar.

Stanove je djelatnicima Ministarstva unutarnjih poslova, u ime potpredsjednika Vlade i ministra unutarnjih poslova Božinovića uručila državna tajnica Petrijavčanin Vuksanović te čestitala riječima: „Čestitam svima kojima su stanovi dodijeljeni jer će im ovom gestom biti riješeni problemi koji su bili egzistencijalne prirode“.

Stanove za djelatnike MORH-a uručio je ministar Banožić te tom prilikom istaknuo kako je danas važan dan za pripadnike njegovog ministarstva kao i za njihove obitelji koji ovime rješavaju svoje stambeno pitanje.

Djelatnicima grada Vukovara ugovore je uručio gradonačelnik Ivan Penava.

 

Pisane vijesti