Čestitka potpredsjednika Božinovića i glavnog ravnatelja policije Miline povodom 29. obljetnice VRO Bljesak

Slika /2024/5/cestitka Bljesak.JPG

Operacija Bljesak rezultat je odvažnosti, odlučnosti i zajedništva koji su bili ključni u ostvarenju zajedničkog cilja - a to je dugo snivana sloboda Domovine

Poštovani hrvatski branitelji,

cijenjene obitelji poginulih, nestalih i umrlih hrvatskih branitelja,

današnji dan predstavlja jedan od najvažnijih datuma novije hrvatske povijesti i zato želimo zahvaliti svim hrvatskim braniteljima koji su za našu slobodu dali ono najvrjednije, svoju mladost i svoje živote.

Posebice odajemo počast svim hrvatskim redarstvenicima i njihovoj značajnoj ulozi u Domovinskom ratu. Bez njihovog sudjelovanja, Bljesak ne bi bio tako veličanstvena operacija kakva jest i kakvom ćemo je zauvijek pamtiti.

Zahvaljujemo njihovim obiteljima jer su iznjedrile istinske heroje, koji su ljubav prema Domovini i svojim sunarodnjacima stavili ispred svega.

Operacija Bljesak rezultat je odvažnosti, odlučnosti i zajedništva koji su bili ključni u ostvarenju zajedničkog cilja - a to je dugo snivana sloboda Domovine.

Nesebičnost, izuzetna hrabrost i požrtvovnost odlike su kojima su naši redarstvenici, svojim životnim primjerom, dali puno značenje.

Zadužili su nas, a i buduće naraštaje, da svojim zalaganjem i trudom odamo počast njihovoj žrtvi i očuvamo one vrijednosti za koje su se borili.

Stoga svim pripadnicima hrvatske policije i vojske te svim hrvatskim braniteljima čestitamo 29. obljetnicu vojno-redarstvene operacije Bljesak!


 

Stranica | Čestitke