Prevozio 1 000 litara soka od grožđa iz Slovenije u Hrvatsku

Na državnoj granici sa Republikom Slovenijom, 21. listopada, oko 7.50 sati policijski službenici PU međimurske zaustavili su kombi vozilo slovenskih registracijskih oznaka kojim je upravljao 49-godišnji slovenski državljanin koji se kretao iz pravca

Na državnoj granici sa Republikom Slovenijom, na putnom pravcu Banfi-Šafarsko jučer, 21. listopada, oko 7.50 sati policijski službenici PU međimurske zaustavili su kombi vozilo slovenskih registracijskih oznaka kojim je upravljao 49-godišnji slovenski državljanin koji se kretao iz pravca Republike Slovenije u pravcu Republike Hrvatske.

Pregledom kombi vozila u tovarnom prostoru pronađene su dvije palete na kojima se nalazilo tisuću litara soka od grožđa, pakirano u 200 komada PVC vrećica sa pipom zapremine od pet litara, ukupne vrijednosti 12 tisuća kuna, koji je isti pokušao nezakonito prevesti na područje Republike Hrvatske. U Carinskoj upravi Carinarnice Varaždin proveden je prekršajni postupak te je muškarac proglašen krivim i kažnjen novčanom kaznom u iznosu od 2 500 kuna.

Više o ovom događaju pročitajte na: PU međimurska.


Stranica