U autopraonici skrivao hašiš i kokain

Slika topvijesti/2015/lipanj/TV_zgdroga_1.jpg

Veću količinu hašiša i kokaina skrivao i prepakiravao u autopraonici, koristeći ju kao paravan preko kojeg je dalje preprodavao kupcima s područja Grada Zagreba i okolice

Foto: PU zagrebačka

Policijski službenici Službe kriminaliteta droga PU zagrebačke dovršili su kriminalističko istraživanje nad 33-godišnjakom zbog osnova sumnje da je počinio kazneno djelo neovlaštene proizvodnje i prometa drogama. 

Temeljem prikupljenih saznanja da se 33-godišnjak bavi preprodajom kokaina i hašiša te da nedozvoljeno posjeduje oružje i eksplozivne tvari i skriva ih u autopraonici, policijski službenici su 10. lipnja ove godine u popodnevnim satima uhitili osumnjičenog i temeljem naloga naloga suca istrage obavili pretragu poslovnog prostora-autopraonice u vlasništvu osumnjičenog te pronašli ukupno 43,3 grama kokaina, 491,3 grama hašiša, 266 grama punila koja služi za povećanje mase droge  te 143 komada metaka kalibra 7,65 mm.

Provedenim kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je kako je 33-godišnjak na zasad neutvrđen način nabavio veću količinu hašiša i kokaina  koju je skrivao i prepakiravao u unajmljenom poslovnom prostoru, u sklopu kojeg je otvorio autopraonicu, koristeći ju kao paravan i dalje preprodavao kupcima s područja Grada Zagreba i okolice.   

Osumnjičeni je predan pritvorskom nadzorniku, a policijski službenici podnijeli su kaznenu prijavu nadležnom državnom odvjetništvu zbog sumnje da je počinio kazneno djelo neovlaštene proizvodnje i prometa drogama. Vrijednost zaplijenjene droge na narko tržištu iznosi oko 75.000 kuna.

Cijelu galeriju pogledajte ovdje.



Pisane vijesti