Aplikacije

Resettle in Croatia (Android/iOS) - aplikacija je kreirana s ciljem osiguranja bržeg i jednostavnijeg pristupa informacijama i smjernicama za osobe koje u Republiku Hrvatsku pristignu po programu preseljenja (resettlement), a kojima se po dolasku odobrava međunarodna zaštita. Aplikacija je dostupna na hrvatskom, engleskom, arapskom i kurdskom jeziku.

Obavijest o prekršaju u prometu - ako Vam je uručena obavijest o počinjenom prekršaju prekoračenja brzine u Republici Hrvatskoj, aplikacijom Obavijest o prekršaju u prometu pomoću pristupnog koda s obavijesti možete (direktno putem linka ili putem sustava eGrađani): doznati detalje o prekršajima, dostaviti tražene informacije o vozaču, dostaviti tražene informacije o vozilu, doznati informacije o plaćanju kazne

MUP -Sigurnost i povjerenje – aplikacija za e-dojave sumnjivih događaja. Pomoću ove aplikacije svaka osoba  putem pametnog mobilnog  telefona može dojaviti razne događaje, i u situacijama kada možda iz sigurnosnih razloga nije u mogućnosti obaviti poziv.

Red Button - online prijava zlostavljanja djeteta – ako ste žrtva zlostavljanja ili mislite da se to događa nekome koga poznajete, ukoliko ste zabrinuti za sebe ili dobrobit drugog djeteta. Ukoliko HITNO trebate pomoć ili intervenciju policije, nemojte slati poruku putem ove aplikacije! Umjesto toga odmah nazovite policiju na broj 192 ili obavijestite odraslu osobu u koju imate povjerenje da nazove policiju ili s vama dođe u najbližu policijsku postaju gdje možete zatražiti pomoć policije.