Humanitarna akcija "Niko kao Nikol"

Photo PU_KA/PU_info/2011/Niko_kao_Nikol/Naslovna.jpg

Foto: PU karlovačka i plakat Športski aerobik klub Dinamic

Nikol Tomičić je 11-godišnja djevojčica iz Karlovca koja boluje od teške i rijetke bolesti, dijagnosticirana joj je aneurizmatična cista kostiju. U konzultaciji s liječnicima privatne klinike u Beču, a uzimajući u obzir činjenicu da je bolest dosta uznapredovala, preporučen je što hitniji operativni zahvat kako bi se ova vrsta dobroćudnog tumora odstranila.
U želji i nadi da kao institucija pomognemo ovoj djevojčici Policijska uprava karlovačka kao partner priključila se Športskom aerobik klubu Dinamic u organizaciji humanitarnog koncerta za pomoć u liječenju teško oboljele Nikol.
Humanitarni koncert održat će se u petak, 16. prosinca u Domu HV Zrinski s početkom u 20 sati. Na koncertu će nastupiti Zbor Policijske akademije, Furešti, Hari Rončević, Toni Janković i mnogi drugi, voditeljica programa bit će Daniela Trbović, a sredstva od kupnje ulaznica namijenjena su za liječenje Nikol.
Na temu ove humanitarne akcije danas je u ŠSD Mladost u Karlovcu održana tiskovna konferencija na kojoj je uz policijskog službenika Policijske uprave karlovačke Marija Sunarića i Marinu Capan iz Športskog aerobik kluba Dinamic bila i Nikolina majka Irena Baždar - Tomičić koja je medije upoznala o situaciji u kojoj se nalazi Nikol. Također, Policijska uprava karlovačka osim kao partner u akciji sudjelovat će i u kupnji sto ulaznica za humanitarni koncert i na taj način doprinijeti u pomoći za liječenje. Ujedno Policijska uprava karlovačka poziva i druge institucije i ljude dobre volje da se priključe ovoj hvale vrijednoj akciji i svojim dobrovoljnim prilozima ili kupnjom karata pomognu u liječenju ove vesele i drage djevojčice. Uplate se mogu vršiti na štedni račun Karlovačke banke d.d. broj 2400008-1011111116, poziv na broj 05 1066-814000-3314416 na ime Irena Baždar - Tomičić.