OBAVIJEST O TESTIRANJU KANDIDATA PRIJAVLJENIH NA JAVNI NATJEČAJ ZA PRIJAM U DRŽAVNU SLUŽBU NA NEODREĐENO VRIJEME U POLICIJSKU UPRAVU ZAGREBAČKU

Photo PU_ZG/slike/MUP/promet_policija_razno/policajac02.jpg

Komisija za provedbu javnog natječaja Policijske uprave zagrebačke poziva na testiranje kandidate/kinje koji ispunjavaju formalne uvjete iz javnog natječaja, koji je objavljen u “Narodnim novinama” broj 159/13, na web stranici Ministarstva uprave i Policijske uprave zagrebačke 30. prosinca 2013. godine.  

Foto: Ilustracija

Komisija za provedbu javnog natječaja Policijske uprave zagrebačke   poziva na testiranje kandidate/kinje koji ispunjavaju formalne uvjete iz javnog natječaja, koji je objavljen u “Narodnim novinama” broj 159/13, na web stranici Ministarstva uprave i Policijske uprave zagrebačke 30. prosinca 2013. godine.

 

Testiranje će se održati  14. veljače 2014. godine s početkom u 09,00 sati u Kino dvorani broj 204, I. kat, na Visokoj policijskoj školi Policijske akademije, Avenija G. Šuška br. 1 u Zagrebu. 

Testiranje se sastoji od provjere poznavanja osnova ustavnog ustrojstva Republike Hrvatske i provjere znanja,  sposobnosti i vještina bitnih za obavljanje poslova radnog mjesta, a provodi se putem odgovora kandidata na postavljena pitanja.

Svaki kandidat/kinja pozvan/a na testiranje dužan/na je ponijeti pribor za pisanje (kemijska olovka plave boje), a radi utvrđivanja istovjetnosti osobnu iskaznicu.

Svi kandidati koji zadovoljavaju formalne uvjete biti će telefonski izviješteni.

Za  kandidata/kinju koji/a ne pristupi testiranju, smatra se da je povukao/la prijavu na javni natječaj i više se ne smatra kandidatom/kinjom.

Kandidati/kinje koji/e zadovolje na provjeri znanja osnova ustavnog ustrojstva Republike Hrvatske i provjeri znanja, sposobnosti i vještina bitnih za obavljanje poslova radnog mjesta, odnosno ostvare najmanje 5 bodova iz svakog pojedinog testa, pristupit će razgovoru (intervjuu) s Komisijom, o čemu će biti obaviješteni putem web stranice Policijske uprave zagrebačke.   

 Komisija će u razgovoru (intervjuu) s kandidatima, utvrditi interese, profesionalne ciljeve, motivaciju kandidata za rad u državnoj službi, a za radno mjesto pod red. br.  8.a) i stečeno radno iskustvo u struci, te rezultate ostvarene u njihovu dotadašnjem radu.

Smatrat će se da je kandidat zadovoljio na razgovoru (intervjuu) ako je dobio najmanje 5 bodova.