Adaptacija i opremanje službenih prostorija Nacionalnog pomorskog centra Zadar

Slika /2020-%20eu%20slike/logotip_schengen_800x600.jpg

Ukupna vrijednost projekta iznosi 214.000,00 € s PDV-om, od čega je 75% sufinancirano sredstvima Fonda za integrirano upravljanje granicama, Instrumenta za financijsku potporu u području upravljanja granicama i vizne politike, dok je 25% sredstava osigurano iz Državnog proračuna

Foto: Ilustracija

Uprava za europske poslove, međunarodne odnose i fondove Europske unije je 20. prosinca 2023. godine donijela Odluku o izravnoj dodjeli financijskih sredstava za provedbu projekta „Adaptacija i opremanje službenih prostorija Nacionalnog pomorskog centra Zadar“ u okviru Fonda za integrirano upravljanje granicama, Instrumenta za financijsku potporu u području upravljanja granicama i vizne politike (BMVI).

Svrha predmetnog projekta je adaptacija, opremanje te modernizacija službenih prostorija Nacionalnog pomorskog centra Zadar, radi učinkovitijeg obavljanja poslova zaštite i nadzora državne granice na moru.

Ukupna vrijednost projekta „Adaptacija i opremanje službenih prostorija Nacionalnog pomorskog centra Zadar“ iznosi 214.000,00 € s PDV-om, od čega je 75% sufinancirano sredstvima Fonda za integrirano upravljanje granicama, Instrumenta za financijsku potporu u području upravljanja granicama i vizne politike, dok je 25% sredstava osigurano iz Državnog proračuna.

Stranica | Projekti | Nabava i investicije