Antonija Ferenčak - policijska službenica godine na Kvarneru

Slika topvijesti/2013/prosinac/ferencak.jpg

Foto: "Luigi" Opatija 

Antonija Ferenčak, policijska službenica za prevenciju u I. policijskoj postaji Rijeka dobila je još jedno priznanje za svoj rad. Policijskom službenicom godine na županijskoj razini prozvana je u sklopu akcije „Čovjek ključ uspjeha-Djelatnik godine 2013“ u kategoriji „policajac“. Svečana dodjela priznanja održana je u četvrtak, 12. prosinca, u Grand hotelu „4 opatijska cvijeta“ u Opatiji.

Akciju „Čovjek ključ uspjeha-Djelatnik godine 2013." je i ove godine provela Turistička zajednica Kvarnera u suradnji s Glavnim uredom Hrvatske turističke zajednice i turističkim zajednicama-članicama na području Kvarnera.

Ispred Policijske uprave primorsko-goranske svečanosti je prisustvovao Marijan Perica, načelnik I. policijske postaje Rijeka. Svečanosti su nazočili i Zlatko Komadina, župan Primorsko-goranske Županije i Irena Peršić Živadinov, direktorica Turističke zajednice Kvarnera, nagrađeni djelatnici u turizmu te uzvanici.

Podsjećamo, u sklopu natječaja „Volim Hrvatsku-Volim Rijeku“ Antoniji Ferenčak, 16. listopada ove godine uručeno je priznanje Turističke zajednice grada Rijeke u istoj kategoriji.



Pisane vijesti