Bez odobrenja postavili aparate za igre na sreću

Slika A1_WEB_ILUSTRACIJE/NOVAC/kovanice.jpg

Istraživanjem je utvrđeno da su 44-godišnjak i 46-godišnjak, s namjerom da si pribave protupravnu imovinsku korist, od početka siječnja do ožujka ove godine u ugostiteljskom objektu u Obrtničkoj ulici u Velikoj Ludini u vlasništvo 44-godišnjaka bez odobrenja nadležnog tijela postavili dva aparata za igre na sreću. Osumnjičeni 46-godišnji vlasnik obrta ih je postavio. Također je istraživanjem  

Foto: Ilustracija
 
Policijski službenici Policijske uprave sisačko-moslavačke proveli su kriminalistička istraživanja nad troje hrvatskih državljana, 44-godišnjakom, 46-godišnjakom te 46-godišnjakinjom, zbog sumnje da su počinili kaznena djela nedozvoljene igre na sreću.
 
Istraživanjem je utvrđeno da su 44-godišnjak i 46-godišnjak, s namjerom da si pribave protupravnu imovinsku korist, od početka siječnja do ožujka ove godine u ugostiteljskom objektu u Obrtničkoj ulici u Velikoj Ludini u vlasništvo 44-godišnjaka bez odobrenja nadležnog tijela postavili dva aparata za igre na sreću. Postavio ih je osumnjičeni 46-godišnji vlasnik obrta. Također je istraživanjem utvrđeno da je 46-godišnjakinja od početka siječnja do studenoga 2014. godine omogućila postavljanje aparata za sreću u svom ugostiteljskom objektu u Ulici hrvatskih branitelja u Kutni, koje je isto postavio 46-godišnji vlasnik obrta.
 
Protiv svih osumnjičenih podnesena je kaznena prijava nadležnom Općinskom državnom odvjetništvu.


Pisane vijesti