Čestitka glavnog ravnatelja policije

Slika A1_WEB_ILUSTRACIJE/CESTITKE/Blagdani_Policija.jpg

Želim da ove blagdane provedete u dobrom zdravlju i raspoloženju, u krugu svojih najbližih, a u mojim mislima posebno ćete biti svi vi koji ćete u te dane biti udaljeni

 

Poštovane policijske službenice i službenici, drage kolegice i kolege,

 

iščekujući Božić, obiteljski blagdan i Novu godinu, razmišljamo o postignućima, ali i poticajima za nove korake koji su u pred nama.

Godina na izmaku pred sve nas stavila je odgovorne i naporne zadaće, no kao i uvijek do sada, vi ste im uspješno odgovorili na moj osobni ponos, ali vjerujem i na ponos svih građana Hrvatske. Nadam se da ćete i u sljedećoj godini, svoje zahtjevne dužnosti obavljati učinkovito i profesionalno i s punom predanošću.

Želim da ove blagdane provedete u dobrom zdravlju i raspoloženju, u krugu svojih najbližih, a u mojim mislima posebno ćete biti svi vi koji ćete u te dane biti udaljeni od svojih toplih domova i obitelji, požrtvovno obavljajući sve zahtjevne zadaće koje su pred vas postavljene.

Neka je vama i vašim obiteljima sretan i blagoslovljen Božić, a u novoj 2015. godini neka vas prate osobni i privatni uspjeh, zdravlje i sreća.

 

Glavni ravnatelj policije

Vlado Dominić



Pisane vijesti