Čestitka ministra unutarnjih poslova

Slika topvijesti/2013/prosinac/Cestitka_ministra.jpg

Nadam se da će radost Božića ispuniti vaše domove i biti podijeljena s najmilijima u ozračju mira, blagostanja i ljubavi.

Poštovane policajke i policajci, poštovane djelatnice i djelatnici Ministarstva unutarnjih poslova!

Želim vam sretan Božić te sigurnu i uspješnu 2014. godinu.

Nadam se da će radost Božića ispuniti vaše domove i biti podijeljena s najmilijima u ozračju mira, blagostanja i ljubavi.

Posebno mirne blagdane želim svima vama koji ćete te dane provesti u službi, odvojeni od svojih obitelji, brinući se o sigurnosti svojih sugrađana. Cijeneći tu predanost pozivu koji ste odabrali i u mislima s vama, nadam se da će duh Božića ispuniti vaša srca dobre volje i pružiti vam snagu, volju i upornost da ustrajete na putu dobrote i plemenitosti.

Godina na izmaku pred sve vas stavila je odgovorne i naporne zadaće na koje ste vi svojom profesionalnošću, zalaganjem i predanošću učinkovito odgovorili, pridonoseći tako ostvarenju ciljeva Ministarstva unutarnjih poslova i Republike Hrvatske. Na tome vam iskreno zahvaljujem.

Vjerujem da ćete i u nadolazećoj godini biti jednako uspješni u obavljanju svoje zahtjevne dužnosti i na razini prethodnih rezultata, na čast i ponos svih hrvatskih građana. Neka vas i vaše obitelji u novoj 2014. godini prati obilje zdravlja i osobnog zadovoljstva.

 

Potpredsjednik Vlade RH i ministar unutarnjih poslova

Ranko Ostojić



Pisane vijesti