Dodijeljene nagrade u povodu Dana HAK-a.

Slika topvijesti/godina_2009/lipanj/HAK_08_06_IMG_0142.jpg

U prostorijama Hrvatskog autokluba u Zagrebu dodijeljene su nagrade i priznanja u povodu 1. lipnja - Dana HAK-a.Priznanja su dobili: Odsjek za prevenciju u cestovnom prometu, Odjela za sigurnost cestovnog prometa Uprave policije i pojedinačno, Miron Huljak, policijski službenik spomenutog Odsjeka.

U prostorijama Hrvatskog autokluba u Zagrebu 6. lipnja, nakon svečane sjednice Upravnog odbora HAK-a, dodijeljene su nagrade i priznanja u povodu 1. lipnja - Dana HAK-a.

Uvodnim govorom prisutne je na početku svečanosti pozdravio predsjednik HAK-a Ivo Bikić te nazočne podsjetio na davne dane stvaranja Hrvatskog autokluba. Istaknuo je koje su danas zadaće HAK-a te je, kako bi se postigla što veća sigurnost prometa na cestama u Hrvatskoj, posebno naglasio važnost preventivnog djelovanja. Nagrađenima, koji su izabrani temeljem članka Statuta Hrvatskog autokluba i prijedloga Odbora za dodjelu nagrada i priznanja, nagrade i priznanja HAK-a dodijelili su potom, uz predsjednika Bikića, glavni tajnik HAK-a Tomislav Družak i potpredsjednik HAK-a Slavko Tušek.

Za postignute rezultate u radu na prometnoj preventivi i unaprjeđenju sigurnosti cestovnog prometa priznanja su dobili: Odsjek za prevenciju u cestovnom prometu, Odjela za sigurnost cestovnog prometa Uprave policije, a pojedinačno Miron Huljak, policijski službenik spomenutoga Odsjeka. 



Stranica