Dvije osobe smrtno stradale na Trešnjevci

Slika PU_ZG/slike/MUP/prometna.JPG

Jučer, 1. rujna u 12,15 sati na raskrižju Ozaljske ulice s Nehajskom i Okićkom ulicom dogodila se prometna nesreća u kojoj su dvije osobe smrtne stradale. Naime, u prometnoj su nesreći sudjelovala 2 osobna vozila u kretnji ( porsche cayenne dubrovačkih registracijskih oznaka i audi A8 quattro zagrebačkih registracijskih oznaka) te parkirano vozilo renault clio zagrebačkih registracijskih oznaka. U prometnoj su nesreći na mjestu događaja preminuli pješaci ( 49-godišnjakinja i 18-godišnjak). Molimo sve svjedoke-očevice ove prometne nesreće da se sa korisnim informacijama jave na brojeve telefona 653-870 ili 192.  Promet Ozaljskom, Nehajskom i Okićkom ulicom bio je obustavljen za sva vozila od 12,10, do 16,45 sati. U tijeku je provođenje kriminalističkog istraživanja.  

 

Foto: Ilustracija

Jučer, 1. rujna u 12,15 sati na raskrižju Ozaljske ulice s Nehajskom i Okićkom ulicom dogodila se prometna nesreća u kojoj su dvije osobe smrtne stradale.

Naime, u prometnoj su nesreći sudjelovala 2 osobna vozila u kretnji ( porsche cayenne dubrovačkih registracijskih oznaka i audi A8 quattro zagrebačkih registracijskih oznaka) te parkirano vozilo renault clio zagrebačkih registracijskih oznaka.

U prometnoj su nesreći na mjestu događaja preminuli pješaci ( 49-godišnjakinja i 18-godišnjak).

Molimo sve svjedoke-očevice ove prometne nesreće da se sa korisnim informacijama jave na brojeve telefona 653-870 ili 192.

Promet Ozaljskom, Nehajskom i Okićkom ulicom bio je obustavljen za sva vozila od 12,10, do 16,45 sati.

U tijeku je provođenje kriminalističkog istraživanja.



Pisane vijesti