Dvojac osumnjičen za razbojništvo u Zagrebu

Slika PU_ZG/slike/MUP/uhicenik/uhicenik04.jpg

Policijski službenici I. policijske postaje Zagreb dovršili su kriminalističko istraživanje nad dvojicom 19-godišnjaka zbog osnova sumnje da su počinili kazneno djelo razbojništva. Sumnja se da je 12. listopada oko 23 sata u Vlaškoj ulici, prvoosumnjičeni ušao u tabacco shop te od 30-godišnjeg zaposlenika zatražio kutiju cigareta 

Foto: Ilustracija

Policijski službenici I. policijske postaje Zagreb dovršili su kriminalističko istraživanje nad dvojicom 19-godišnjaka zbog osnova sumnje da su počinili kazneno djelo razbojništva. Sumnja se da je 12. listopada oko 23 sata u Vlaškoj ulici, prvoosumnjičeni ušao u tabacco shop te od 30-godišnjeg zaposlenika zatražio kutiju cigareta, a sve iz razloga da otvori blagajnu. Nakon toga ušao je drugo osumnjičeni koji se prethodno maskirao i uz prijetnju pištoljem došao iza pulta blagajne te od zaposlenika tražio da mu preda novac. Kada je zaposlenik odbio dati novac suzavcem ga je pošpricao po licu, otuđio novac i udaljio se iz tabacco shopa, dok je prvo osumnjičeni ostao na mjestu događaja do dolaska policijskih službenika navodeći da je on kupac i svjedok kaznenog djela.

Ukupna pričinjena materijalna šteta iznosi oko 4.900 kuna. Osumnjičeni dvojac predan je pritvorskom nadzorniku, a nadležnom državnom odvjetništvu podnijeto je posebno izvješće.  



Pisane vijesti