Humanitarna vožnja za Vukovar

Slika topvijesti/godina_2009/svibanj/voznja_za_vukovar03.jpg

Motociklisti su prošli vukovarskim naseljima Sajmište i Mitnica, a zaustavili su se na Memorijalnom groblju gdje su odali počast svim poginulima u Domovinskom ratu. Svoj put potom su nastavili prema Spomen-području Ovčara gdje su zapalili svijeće svim žrtvama rata.

Uoči Dana grada Vukovara u subotu, 2. svibnja, u poslijepodnevnim satima u Vukovar je stigla kolona od 120 motociklista sudionika akcije Humanitarna vožnja za Vukovar. Motociklisti su na put dug 750 kilometara od Dubrovnika do Vukovara krenuli još 1. svibnja. Vožnja se održala u uvjetima normalnog prometa u dvije etape: od Dubrovnika do Karlovca te od Karlovca do Vukovara. Motociklisti su prošli vukovarskim naseljima Sajmište i Mitnica, a zaustavili su se na Memorijalnom groblju gdje su odali počast svim poginulima u  Domovinskom ratu.

Svoj put potom su nastavili prema Spomen-području Ovčara gdje su zapalili svijeće svim žrtvama rata. Humanitarna vožnja za Vukovar ove je godine održana prvi put a svi prilozi, koji su prikupljeni od prodaje majica i ostalog propagandnog materijala, donirani su Gradu Vukovaru.


Stranica