Malonogometni turnir policijskih službenika

Slika topvijesti/2018/09_rujan/26-09-turnir-malonogometni.jpg

Povodom Dana policije u organizaciji Ministarstva unutarnjih poslova održan je malonogometni turnir na kojem su sudjelovali policijskih službenici.

Sportsko natjecanje policijskih službenika svih policijskih uprava održano je na više lokacija u Zagrebu uz nesebičnu potporu policijskih službenika uključenih u Organizacijski odbor i uz pomoć policijske udruge IPA  Zagreb.

Na sportskom planu vidjeli smo kvalitetan mali nogomet – Futsal  i uz dosta iznenađenja i neizvjesnosti, prvo mjesto, kao i prošle godine osvojila je Policijska uprava dubrovačko-neretvanska, dok je drugo mjesto osvojila šibensko-kninska a treće mjesto Policijska uprava međimurska.

Najboljim ekipama uručene su medalje i pehari, a pojedinačne nagrade najboljem vrataru Mariju Batinoviću i najboljem igraču turnira Ivanu Markoviću. 

Čestitamo najuspješnijim momčadima i nagrađenim pojedincima a svim sudionicima tradicionalnog sportskog policijskog natjecanja koje je proteklo u prijateljskom i natjecateljskom ozračju svih natjecatelja želimo da sljedeće godine uspiju ostvariti željene rezultate.



Pisane vijesti