Ministar Ostojić i glavni ravnatelj policije posjetili teško ozlijeđene policajce PP Sesvete

Slika topvijesti/2013/Svibanj/20_05_000.jpg

S obitelji i prijateljima stradalih policajaca sastali su se Glavni ravnatelj policije Vlado Dominić i načelnik Policijske uprave zagrebačke Goran Burušić, a u sjedištu Ministarstva unutarnjih poslova primio ih je i zamjenik ministra unutarnjih poslova Evelin Tonković sa suradnicima.

Foto: MUP

Policajce PP Sesvete Peru Jeleča i Marka Lasića, koji su u nedjelju, 19. svibnja oko 14.30 sati, pružajući intervenciju izložili svoje živote pogibelji posjetili su sinoć u Klinici za traumatologiju ministar unutarnjih poslova Ranko Ostojić i glavni ravnatelja policije Vlado Dominić.

Ministar Ostojić, koji je u posjet policajcima došao izravno iz službenog posjeta Slovačkoj, rekao kako je sada najvažnije učiniti sve da se saniraju teške ozljede, te zahvalio liječnicima na svim naporima koje čine za teško ozlijeđene policajce.

Tijekom jutra teško ozlijeđene policajce PP Sesvete posjetio je i glavni ravnatelj policije posjetio je zajedno sa načelnikom Policijske uprave zagrebačke Goranom Burušićem, te se susreo sa članovima njihovih obitelji. U sjedištu ministarstva članove obitelji primio je zamjenik ministra Evelin Tonković sa suradnicima.

Zamjenik Tonković naglasio je kako je Ministarstvo unutarnjih poslova u stalnoj komunikaciji s liječnicima i roditeljima obećao da će im se pružiti maksimalna skrb kako bi im olakšali boravak u Zagrebu.

Zamjenik ministra Evelin Tonković posjetio je u ponedjeljak i Policijsku postaju Sesvete te s načelnikom Evelinom Mustapićem održao sastanak u povodu  stradavanja dvojice policijskih službenika tijekom intervencije u mjestu Belovar u nedjelju u poslijepodnevnim satima.

Zamjenik ministra Evelin Tonković je, među ostalim, rekao:

„Suočeni smo s neopisivom nesrećom koja je zadesila naše kolege policajce Peru Jeleča i Marka Lasića, policijske službenike Policijske uprave zagrebačke, raspoređene u PP Sesvete, dok su obavljali svoj posao izlažući sebe i svoje živote u službi građana.“



Pisane vijesti