Muškarac smrtno stradao pri padu s traktora

Slika PU_V/vijesti/ilustracije/auto_policija07.jpg

U petak, 29. svibnja oko 15 sati, na lokalnoj cesti u ulici Dugi Vrh u Varaždin Bregu, pri padu s traktora smrtno je stradao 31-godišnjak.

Foto: Ilustracija

U petak, 29. svibnja oko 15 sati, na lokalnoj cesti u ulici Dugi Vrh u Varaždin Bregu, pri padu s traktora smrtno je stradao 31-godišnjak. Muškarac starosti 39 godina upravljao je neregistriranim traktorom s priključenom traktorskom prikolicom natovarenom ogrjevnim drvom iz smjera Lužana Biškupečkog prema Gornjem Knegincu. U jednom je trenutku iz za sad neutvrđeno razloga došlo do pada 31-godišnjaka koji je sjedio na sjedalu iznad lijevog blatobrana traktora na kolnik, te pregaženja lijevog kotača prikolice preko njegovog tijela.

Od zadobivenih ozljeda, 31-godišnjak je preminuo na mjestu događaja, a smrt je konstatirala liječnica ekipe Zavoda za hitnu medicinu Varaždinske županije. Na mjesto događaja izašla je zamjenica Općinske državne odvjetnice u Varaždinu, koja je u suradnji s policijskim službenicima obavila očevid na mjestu događaja. Policijski službenici nastavljaju rad na utvrđivanju svih okolnosti ovog događaja.



Pisane vijesti