Napad na službenu osobu

Slika PU_SK/slike/vijesti/pol.odora.jpg

U Policijskoj postaji Šibenik je dovršeno kriminalističko istraživanje nad 28-godišnjakom, 21-godišnjakom i 20-godišnjakom, svi iz Šibenika i maloljetnikom s tog područja osumnjičenim za napad na službenu osobu, na štetu policijskih službenika ove Policijske uprave.

foto: ilustracija

U Policijskoj postaji Šibenik je dovršeno kriminalističko istraživanje nad 28-godišnjakom,  21-godišnjakom i 20-godišnjakom, svi iz Šibenika i maloljetnikom s tog područja osumnjičenim za napad na službenu osobu, na štetu policijskih službenika ove Policijske uprave.

Osumnjičeni su u alkoholiziranom stanju, izuzev 21-godišnjaka, kao pripadnici domaće navijačke skupine, 26. svibnja u popodnevnim satima u Šibeniku u neposrednoj blizini stadiona, nakon početka nogometne utakmice II Hrvatske nogometne lige između nogometnih klubova „Šibenik“ i „Vinogradar“, između ostalih,  pokušali  nasilno ući u prostor tribina. Tom prilikom osumnjičeni su tjelesno i bacanjem raznih predmeta napali policijske službenike pri obavljanju službene dužnosti.

Po dovršenom kriminalističkom istraživanju svi osumnjičeni su uz kaznenu prijavu Općinskom državnom odvjetništvu u Šibeniku, dovedeni u pritvorsku policijsku jedinicu ove Policijske uprave.     



Pisane vijesti