Napao policijske službenike

Slika PU_MA/Fotografije/Opcenite fotografije/Razno/policija.jpg

Na cesti između naselja Selnica i Donji Koncovčak 22. srpnja oko 22 sata službenici policije zaustavili su neregistrirani traktor kojim je upravljao vozač rođ. 1966. godine iz Praporčana. Nakon izvršenog nadzora vozača, a nakon što mu je izdana naredba policijskog službenika da krene do službenog policijskog vozila poradi privođenja, muškarac je počeo pružati aktivan otpor samovoljno se udaljavajući te pritom vrijeđajući policijske službenike.

Foto: Ilustracija 

Na cesti između naselja Selnica i Donji Koncovčak 22. srpnja oko 22 sata službenici policije zaustavili su neregistrirani traktor kojim je upravljao vozač rođ. 1966. godine iz Praporčana. Nakon izvršenog nadzora vozača, a nakon što mu je izdana naredba policijskog službenika da krene do službenog policijskog vozila poradi privođenja, muškarac je počeo pružati aktivan otpor samovoljno se udaljavajući te pritom vrijeđajući policijske službenike. U jednom trenutku muškarac je policijskog službenika zatvorenom šakom udario, nakon čega je uz uporabu sredstava prisile (tjelesna snaga) savladan te je priveden u prostorije Policijske uprave.

 

Liječničkim pregledom utvrđeno je da je u događaju muškarac zadobio lake tjelesne ozljede isto kao i napadnuti policajac.

Počinitelj je priveden Prekršajnom sudu u Čakovcu koji mu je zbog počinjenja više prekršaja odredio zadržavanje u trajanju do 15 dana, a kaznena prijava protiv njega slijedi u redovnom postupku.



Pisane vijesti