Nastavak OA ŠOK 3

Slika ILUSTRACIJE/policija.jpg

U okviru akcije ŠOK 3 koja je usmjerena između ostalog i na rasvjetljavanja okolnosti kaznenih djela počinjenih na štetu g. Miljuša i g. Galinca dovršeno je kriminalističko istraživanje nad dvije osobe (hrvatski državljani r.1978. i 1962.)., koji su u petak, 24.prosinca u prijepodnevnim satima dovedeni u Istražni centar županijskog suda u Zagrebu.

 U okviru akcije ŠOK 3 koja je usmjerena između ostalog i na rasvjetljavanja okolnosti kaznenih djela počinjenih na štetu novinara Dušana Miljuša i poduzetnika Josipa Galinca dovršeno je kriminalističko istraživanje nad  dvije osobe (hrvatski državljani 1978. i 1962.)., koji su u petak, 24. prosinca u prijepodnevnim satima dovedeni u Istražni centar Županijskog suda u Zagrebu.   

 Osnovano se sumnja da su oni zajedno sa još jednom, za sada nepoznatom muškom osobom  počinili sljedeća kaznena djela:

  • mlađi osumnjičeni  i nepoznata muška osoba kazneno djelo ubojstva u pokušaju iz čl. 90. u vezi s čl. 33 KZ na štetu Dušana Miljuša.
  • osumnjičeni zajedno s nepoznatom muškom   osobom kazneno djelo ubojstva u pokušaju iz čl. 90. u vezi s čl. 33 KZ na štetu Josipa Galinca.

Ovim aktivnostima kriminalističko istraživanje nije dovršeno već se nastavlja kako bi se utvrdile i druge okolnosti povezane sa spomenutim kaznenim djelima te okolnosti vezane za druga teška kaznena djela.

 

 



Pisane vijesti