Održana smotra tehnike i trening sigurne vožnje

Slika topvijesti/2012/ozujak/grobnik.jpg

Višestruki prvak u motociklizmu Krunoslav Erdec – Kec održao je policajcima kratko predavanje o sigurnoj vožnji, nakon čega je uslijedio i praktični dio – vožnja pistom grobničkim automotodromom. 

Foto: PU primorsko-goranska

Jučer je na automotodromu Grobnik, povodom nadolazeće turističke sezone, održana smotra policijskih službenika s motociklima i mopedima iz sastava prometne policije Policijske uprave primorsko-goranske.

Načelnik Sektora policije Goran Gašpert i načelnik Odjela za sigurnost cestovnog prometa Boris Skeledžić u kratkom su obraćanju policijskim službenicima za sigurnost cestovnog prometa, naglasili  njihovu važnu ulogu u svakodnevnom nadzoru cestovnog prometa. Spomenuli su također i njihov doprinos u svim preventivno-represivnim aktivnostima, koje za cilj  imaju smanjenje ukupnog broja prometnih nesreća, a posebno onih s najtežim posljedicama.

Višestruki prvak u motociklizmu Krunoslav Erdec – Kec održao je potom policajcima kratko predavanje o sigurnoj vožnji, nakon čega je uslijedio i praktični dio – vožnja pistom grobničkim  automotodromom.



Pisane vijesti