Osumnjičen za krađu nakita iz kuće

Slika A1_WEB_ILUSTRACIJE/IMOVINSKI_DELIKTI/nakit4.jpg

Sumnja se da je iz kuće otuđio kutijicu s nakitom, i to iz sobe u kojoj je oštećena spavala. U tom trenutku ona se probudila i počela dozivati pomoć, nakon čega se osumnjičeni udaljio u nepoznatom pravcu te su ga policijski službenici ubrzo pronašli.  Osumnjičeni je uz kaznenu prijavu predan pritvorskom nadzorniku Policijske uprave dubrovačko-neretvanske, a otuđeni nakit, koji je kod njega pronađen, vraćen je vlasnici.  

Foto: Ilustracija

Policijski službenici Policijske postaje Korčula dovršili su kriminalističko istraživanje nad 18-godišnjakom, osumnjičenim za kazneno djelo teške krađe na štetu 68-godišnjakinje. Naime, njega se sumnjiči da je jučer, 29.srpnja, oko 3 sata, iz kuće u Vela Luci otuđio kutijicu s nakitom, vrijednosti od oko 5 tisuća kuna, i to iz sobe u kojoj je oštećena spavala. U tom trenutku ona se probudila i počela dozivati pomoć, nakon čega se osumnjičeni udaljio u nepoznatom pravcu te su ga policijski službenici ubrzo pronašli. 

Osumnjičeni je uz kaznenu prijavu predan pritvorskom nadzorniku Policijske uprave dubrovačko-neretvanske, a otuđeni nakit, koji je kod njega pronađen, vraćen je vlasnici.



Pisane vijesti