Osumnjičena za razbojničku krađu

Slika PU_V/vijesti/ilustracije/napad_sakama.jpg

Jučer, 10. veljače oko 10.50 sati u ulici Stjepana Radića u Vidovcu, na dvorište i u podrum obiteljske kuće vlasništvo 64-godišnjakinje ušla je 52-godišnja ženska osoba.

Foto: Ilustracija

Jučer, 10. veljače oko 10.50 sati u ulici Stjepana Radića u Vidovcu, na dvorište i u podrum obiteljske kuće vlasništvo 64-godišnjakinje ušla je 52-godišnja ženska osoba. Vlasnica je zatekla navedenu prilikom izlaska iz podruma kako u torbi nosi prehrambene proizvode iz škrinje, a nakon što joj je pokušala iz ruke uzeti torbu, 52-godišnjakinja je u namjeri zadržavanja torbe, oštećenu udarila po glavi metalnom polugom.

Pri izlasku iz dvorišta, 52-godišnjakinju su do dolaska policijskih službenika zadržali susjedi. Ozlijeđena je 64-godišnjakinja prevezena u Opću bolnicu Varaždin gdje joj je pružena medicinska pomoć, dok je 52-godišnjakinja dovedena u Policijsku postaju Varaždin. Ista će po dovršetku kriminalističkog istraživanja uz kaznenu prijavu za kazneno djelo Razbojničke krađe, tijekom današnjeg dana biti predana pritvorskom nadzorniku Policijske uprave varaždinske.



Pisane vijesti