Osumnjičeni za neovlaštenu proizvodnju i promet drogama

Slika A1_WEB_ILUSTRACIJE/DROGA/amfetamin3.jpg

Uz to se 32-godišnjak sumnjiči i za prodaju 0,7 grama amfetamina 36-godišnjakinji, koju su policijski službenici 6. travnja na ulici u Splitu zatekli s navedenom količinom droge. Protiv 36-godišnjakinje je podnesen optužni prijedlog nadležnom Prekršajnom sudu zbog prekršaja iz članka 3. Zakona o suzbijanju  

Foto: Ilustracija
 
Policijski službenici Službe kriminaliteta droga Policijske uprave splitsko-dalmatinske dovršili su kriminalističko istraživanje nad 32-godišnjakom i 42-godišnjakom koji su osumnjičeni za počinjenje kaznenog djela neovlaštene proizvodnje i prometa drogama.
 
U utorak, 7. travnja, na ulici u Splitu, policijski službenici PU splitsko-dalmatinske zatekli su 42-godišnjaka s 24 grama amfetamina, a kriminalističkim istraživanjem je utvrđena sumnja da je spomenutu količinu droge prethodno kupio od 32-godišnjaka radi daljnje preprodaje. Temeljem naloga je obavljena pretraga stana kojeg koristi 32-godišnjak, pri čemu je kod njega pronađeno i oduzeto 30 grama amfetamina i dvije vage za precizno mjerenje.
 
Uz to se 32-godišnjak sumnjiči i za prodaju 0,7 grama amfetamina 36-godišnjakinji, koju su policijski službenici 6. travnja na ulici u Splitu zatekli s navedenom količinom droge. Protiv 36-godišnjakinje je podnesen optužni prijedlog nadležnom Prekršajnom sudu zbog prekršaja iz članka 3. Zakona o suzbijanju zlouporabe droga.
 
Uz odgovarajuću kaznenu prijavu, 32-godišnjak i 42-godišnjak dovedeni su pritvorskom nadzorniku.


Pisane vijesti