Policijski službenici na noćnom orijentacijskom natjecanju

Slika topvijesti/2018/04_travanj/pa_natjecanje_00.jpg

Uz stečeno znanje u ovome sportu i suočenje sa novim izazovima polaznici i policijski službenici su uspješno savladali zadane staze i ostvarili vrhunske rezultate

Polaznici policijske škole „Josip Jović“  kao i policijski službenici sudjelovali su u subotu 14. travnja 2018. godine  na orijentacijskom natjecanju u nočnoj utrci koja se održavala u parku Erdody u Jastrebarskom.

Na natjecanju je sudjelovalo više od 60  natjecatelja, od toga četiri polaznika/ce  Policijske škole „Josip Jović“ i policijski/e  službenici/e iz četiri policijske postaje i to iz PP Buje, PPRP Lučko, VII PP Zagreb i PP Varaždin.

Utrka je započela u 20,15 sati, a polaznici i policijski službenici krenuli su uz baterijske lampe za potragom zadanih točaka koje su bile skrivene u mračnim kutevima stambenih zgrada kao i u mračnome parku oko dvorca Erdody. Uz stečeno znanje u ovome sportu i suočenje sa novim izazovima polaznici i policijski službenici su uspješno savladali zadane staze i ostvarili vrhunske rezultate.

U ženskoj kategoriji Ž 21 prvo mjesto osvojila je policijska službenica PP Buje Emilija Milić, dok je drugo mjesto osvojila polaznica Katarina Modrić, a u kategoriji Ž 35 drugo mjesto osvojila je policijska službenica VII PP Zagreb Nikolina Šantić. Prvo mjesto u kategoriji Open osvojio je polaznik Mate Zoričić.

Uz natjecatelje koji su ostvarili rezultate sudjelovali su i policijski službenici PP Varaždin Siniša Lah i Krunoslav Canjuga, te iz PPRP Lučko Antonio Martinović. 



Pisane vijesti