Posjet Direkciji policije MUP-a Republike Srbije

Slika topvijesti/2015/ozujak/dominic_posjet.jpg

Suradnja je ocijenjena visokom ocjenom, a glavni ravnatelj policije Dominić ponudio je čelnicima srbijanske policije pomoć u postupku prilagodbe u pregovaračkim poglavljima za članstvo u EU.  

Izaslanstvo Ravnateljstva policije na čelu sa glavnim ravnateljem policije Vladom Dominićem boravilo je u dvodnevnom radnom posjetu Direkciji policije MUP-a Republike Srbije te se tom prilikom sastalo sa direktorom policije Miloradom Veljovićem.

Bilateralnom sastanku pridružio se i ministar MUP-a Republike Srbije Nebojša Stefanović, dok je glavna tema razgovora bila sagledavanje aktualnih sigurnosnih pojava u suradnji dviju policija u suzbijanju ilegalnih migracija i, uz njih, vezanog kriminaliteta, važnog pitanja međunarodnog radikalnog terorizma, ali i razmjene pozitivnih iskustava u EU integracijama, vodeći se dobrom praksom MUP-a Republike Hrvatske.

Suradnja je ocijenjena visokom ocjenom, a glavni ravnatelj policije Dominić ponudio je čelnicima srbijanske policije pomoć u postupku prilagodbe u pregovaračkim poglavljima za članstvo u EU. 



Pisane vijesti