Požari u PU osječko-baranjskoj

Slika PU_OB/MUP-ILUSTRACIJE-NOVA GALERIJA/zzGLOBAL/Vatrogasci_03.JPG

DONJI MIHOLJAC/KNEŽEVO - U Donjem Miholjcu u Ulici Petra Preradovića, 21. srpnja oko 15,40 sati došlo je do požara u skladišnom prostoru.

U Donjem Miholjcu u Ulici Petra Preradovića, 21. srpnja oko 15,40 sati došlo je do požara u skladišnom prostoru. Obavljenim očevidom utvrđeno je da je do požara došlo uslijed proboja izolacije na glavnim vodičima skladišne hale uslijed čega je u potpunosti izgorjela hala kao i gliser koji se nalazio unutra. Požar su ugasili pripadnici Dobrovoljnog vatrogasnog društva Donji Miholjac, a materijalna šteta se procjenjuje na nekoliko milijuna kuna.

Nadalje, 23. srpnja oko 10,30 sati došlo je do požara u prostoriji drvarnice u Kneževu u Ulici Gorana Potnešila uslijed tehničkog kvara na neonskoj rasvjeti, nakon čega se požar proširio na pomoćnu prostoriju. U požaru je u potpunosti izgorjela drvarnice i kokošinjci te je nagorjelo krovište pomoćne prostije i čardaka. Požar su ugasili djelatnici Javno profesionalne postrojbe Beli Manastir i pripadnici Dobrovoljnog vatrogasnog društva Popovac. Prilikom gašenja požara 56-godišnji vlasnik zadobio je lakšu tjelesnu ozljedu (opekline lica, ruku i potkoljenica), a materijalna šteta se procjenjuje na nekoliko desetaka tisuća kuna.



Pisane vijesti