Požari u Rijeci

Slika PU_PG/vatrogasci2.jpg

Jučer prijepodne, uslijed požara koji je izbio u stanu u zgradi u ulici Antuna Kosića Rika u Rijeci izgorjeli su kuhinjski aparati, prehrambeni artikli i police, a oštećeni su zidovi 

FOTO: Ilustracija 

Jučer prijepodne, uslijed požara koji je izbio u stanu u zgradi u ulici Antuna Kosića Rika u Rijeci izgorjeli su kuhinjski aparati, prehrambeni artikli i police, a oštećeni su zidovi, strop, stakla i stolarija. Uzrok požara je tehničke naravi. Ozlijeđenih osoba nije bilo, a korisnik stana je oštećen za oko 15 tisuća kuna.

Nadalje, u noći 6. travnja buknuo je požar na terasi ugostiteljskog objekta u Krešimirovoj ulici. Uslijed  požara nastala su oštećenja na drvenoj terasi objekta, nadstrešnici (tendi), namještaju i drugim dijelovima i opremi objekta. Prema prvim procjenama tvrtka iz Rijeke oštećena je za više desetaka tisuća kuna, a uzrok požara je ljudska radnja. Isto tako, ljudska radnja je uzrok požara koji je izbio  tijekom prijepodneva 5. travnja u skladištu na području Žabice. Izgorio je drveni pod, grede i drugi zapaljivi materijal.

U ovim požarima nije bilo ozlijeđenih osoba.



Pisane vijesti