Poziv na selekcijski postupak kandidatima/kandidatkinjama za upis u III. razred policijske škole za stjecanje strukovne kvalifikacije za zanimanje policajac/policajka u 2022./2023. godini

Slika /2021/07/1440-1024-postani-policajac-web_12.7.2021._152348.jpg

Selekcijski postupak će se održavati 16. i 17. kolovoza na Policijskoj akademiji

Foto: ilustracija

Kandidati/kandidatkinje koji ispunjavaju formalne uvjete za upis, navedene u natječaju objavljenom 21. lipnja 2022. godine, pozivaju se na selekcijski postupak koji će se održati:
 
16. i 17. kolovoza 2022. godine s početkom u 12 sati
na Policijskoj akademiji, Avenija Gojka Šuška 1, Zagreb.
 
Kandidati/kandidatkinje koji su pozvani na selekcijski postupak doznat će tu informaciju unosom svog OIB-a na portalu MUP-a.
 
Kandidati/kandidatkinje moraju se pridržavati točnog vremena dolaska te poštivati pravila kućnog reda navedenog mjesta selekcijskog postupka.
 
Kandidat/kandidatkinja koji se bez opravdanog razloga ne odazove pozivu u točno vrijeme ili ne poštuje kućni red/pravila bit će isključen/a iz natječajnog postupka.
 
Kandidat/kandidatkinja je obvezan ponijeti:
  • važeću osobnu iskaznicu ili putovnicu radi provjere identiteta,
  • dvije plave ili crne kemijske olovke
  • sportsku opremu (tenisice, majica kratkih rukava, sportske kratke hlače, sportske čarape, ručnik) radi provjere tjelesne motoričke sposobnosti.
 
Elementi selekcijsko-razredbenog postupka su:
  • psihologijsko testiranje
  • testiranje tjelesne motoričke sposobnosti

Kandidat/kandidatkinja koji ne zadovolji na nekoj od navedenih eliminacijskih provjera isključuje se iz daljnjeg postupka testiranja.
Kandidat/kandidatkinja koji zadovolji sve eliminacijske provjere bit će upućen na motivacijski razgovor.
 
Napominjemo da testiranja traju tijekom cijelog dana, stoga molimo kandidate/kandidatkinje da budu pripravni na moguću dugotrajnost postupka.
 
Na temelju rezultata selekcijskog postupka bit će izrađena bodovna lista. Na temelju bodovne liste kandidati/kandidatkinje bit će obaviješteni o daljnjoj proceduri putem web stranice Ministarstva unutarnjih poslova.
 
Selekcijski postupak odvijat će se sukladno preporukama nadležnih epidemioloških službi.

Eventualne dodatne informacije možete dobiti pozivom na brojeve telefona: 01/ 24 26 305 i 01/24 26 311

Pisane vijesti | Školovanje i zapošljavanje