Poziv na testiranje kandidatima/kandidatkinjama za upis u Program srednjoškolskog obrazovanja odraslih za zanimanje policajac/policajka u 2020./2021. godini

Slika /fotke_ilustracije/Ilustracije-novo/natjecaj_foto.jpg

Poziv kandidatima/kandidatkinjama s područja PU zagrebačke, PU krapinsko - zagorske, PU bjelovarsko - bilogorske, PU virovitičko - podravske, PU koprivničko - križevačke, PU požeško - slavonske, PU varaždinske, PU međimurske i PU karlovačke

FOTO: Ilustracija

Kandidati/kandidatkinje s područja PU zagrebačke i PU krapinsko - zagorske koji ispunjavaju formalne uvjete za upis navedene u natječaju objavljenom 2. ožujka 2020. godine pozivaju se na selekcijski postupak koji će se odvijati:

dana 24. lipnja 2020. godine, u Policijskoj akademiji, Avenija Gojka Šuška 1, Zagreb, s početkom u 8 sati


Kandidati/kandidatkinje s područja PU bjelovarsko - bilogorske, PU virovitičko - podravske, PU koprivničko -  križevačke, PU požeško - slavonske, PU varaždinske i PU međimurske koji ispunjavaju formalne uvjete za upis navedene u natječaju objavljenom 2. ožujka 2020. godine pozivaju se na selekcijski postupak koji će se odvijati: 

dana 25. lipnja 2020. godine, Veleučilište u Bjelovaru, Bjelovar, Trg E. Kvaternika 4, s početkom u 8 sati
 

Kandidati/kandidatkinje s područja PU karlovačke koji ispunjavaju formalne uvjete za upis navedene u natječaju objavljenom 2. ožujka 2020. godine pozivaju se na selekcijski postupak koji će se odvijati: 

dana 29. lipnja 2020. godine, Osnovna škola Dragojle Jarnević u Karlovcu, Stjepana Radića 31, s početkom u 8 sati


Kandidati/kandidatkinje koji su pozvani na selekcijski postupak doznat će klikom OVDJE.
 
Kandidati/kandidatkinje moraju se pridržavati točnog vremena dolaska te poštivati pravila kućnog reda navedenog mjesta selekcijskog postupka. Kandidat/kandidatkinja koji se bez opravdanog razloga ne odazove pozivu u točno vrijeme ili ne poštuje kućni red/pravila bit će isključen/a iz natječajnog postupka.
 
Kandidat/kandidatkinja je obvezan ponijeti:
 
  • važeću osobnu iskaznicu ili putovnicu radi provjere identiteta,
  • dvije plave ili crne kemijske olovke i jednu običnu olovku te
  • sportsku opremu (tenisice, majica kratkih rukava, sportske kratke hlače, sportske čarape, ručnik) radi provjere tjelesne motoričke sposobnosti. 

Elementi selekcijsko-razredbenog postupka su:
 
  • psihologijsko testiranje
  • testiranje tjelesne motoričke sposobnosti 

Kandidat/kandidatkinja koji ne zadovolji na nekoj od navedenih eliminacijskih provjera isključuje se iz daljnjeg postupka testiranja.
 
Kandidat/kandidatkinja koji zadovolji sve eliminacijske provjere bit će upućen na motivacijski razgovor.
 
Napominjemo da testiranja traju tijekom cijelog dana, stoga molimo kandidate/kandidatkinje da budu pripravni na moguću dugotrajnost postupka.
 
Na temelju rezultata selekcijskog postupka bit će izrađena bodovna lista. Na temelju bodovne liste kandidati/kandidatkinje bit će obaviješteni o daljnjoj proceduri putem web stranice Ministarstva unutarnjih poslova te će biti obaviješteni i telefonom.
 
Napominjemo kako je navedeno testiranje za kandidate/kandidatkinje čije su molbe zaprimljene do 20. svibnja 2020. godine.
 
Selekcijski postupak će se odvijati sukladno preporukama nadležnih epidemioloških službi.
 
Za eventualno potrebne dodatne informacije molimo nazovite na brojeve telefona:
 
01/ 24-26-311, 01/24-26-370, 01/24-26-305
 

Stranica