Poziv na testiranje kandidatima/kandidatkinjama za upis u Program srednjoškolskog obrazovanja odraslih za zanimanje policajac/policajka u 2020./2021. godini

Slika /fotke_ilustracije/Ilustracije-novo/natjecaj_foto.jpg

Poziv kandidatima/kandidatkinjama s područja PU dubrovačko – neretvanske, PU splitsko – dalmatinske, PU zadarske, PU šibensko-kninske i PU ličko-senjske  

FOTO: Ilustracija

Kandidati/kandidatkinje s područja PU dubrovačko - neretvanske koji ispunjavaju formalne uvjete za upis navedene u natječaju objavljenom 2. ožujka 2020. godine pozivaju se na selekcijski postupak koji će se odvijati: 

dana 1. lipnja 2020. godine, Srednja škola „Metković“ u Metkoviću, Kralja Zvonimira 12, s početkom u 8 sati.
 
Kandidati/kandidatkinje s područja PU splitsko - dalmatinske koji ispunjavaju formalne uvjete za upis navedene u natječaju objavljenom 2. ožujka 2020. godine pozivaju se na selekcijski postupak koji će se odvijati: 

dana 2. lipnja 2020. godine, Obrtničko – tehnička škola u Splitu, Plančićeva br. 1 ,s počecima u 8 sati i u 13 sati.
 
Kandidati/kandidatkinje s područja PU zadarske, PU šibensko-kninske i PU ličko-senjske koji ispunjavaju formalne uvjete za upis navedene u natječaju objavljenom 2. ožujka 2020. godine pozivaju se na selekcijski postupak koji će se odvijati: 

dana 3. lipnja 2020. godine Osnova škola „Šime Budinić“ u Zadru, Put Šimunova br. 4,s početkom u 8 sati.
 
Kandidati/kandidatkinje koji su pozvani na selekcijski postupak doznat će klikom OVDJE.
 
Kandidati/kandidatkinje moraju se pridržavati točnog vremena dolaska te poštivati pravila kućnog reda navedenog mjesta selekcijskog postupka. Kandidat/kandidatkinja koji se bez opravdanog razloga ne odazove pozivu u točno vrijeme ili ne poštuje kućni red/pravila bit će isključen/a iz natječajnog postupka.
 
Kandidat/kandidatkinja je obvezan ponijeti:
 
  • važeću osobnu iskaznicu ili putovnicu radi provjere identiteta,
  • dvije plave ili crne kemijske olovke i jednu običnu olovku te
  • sportsku opremu (tenisice, majica kratkih rukava, sportske kratke hlače, sportske čarape, ručnik) radi provjere tjelesne motoričke sposobnosti. 

Elementi selekcijsko-razredbenog postupka su:
 
  • psihologijsko testiranje
  • testiranje tjelesne motoričke sposobnosti 

Kandidat/kandidatkinja koji ne zadovolji na nekoj od navedenih eliminacijskih provjera isključuje se iz daljnjeg postupka testiranja.
 
Kandidat/kandidatkinja koji zadovolji sve eliminacijske provjere bit će upućen na motivacijski razgovor.
 
Napominjemo da testiranja traju tijekom cijelog dana, stoga molimo kandidate/kandidatkinje da budu pripravni na moguću dugotrajnost postupka.
 
Na temelju rezultata selekcijskog postupka bit će izrađena bodovna lista. Na temelju bodovne liste kandidati/kandidatkinje bit će obaviješteni o daljnjoj proceduri putem web stranice Ministarstva unutarnjih poslova te će biti obaviješteni i telefonom.
 
Napominjemo kako je navedeno testiranje za kandidate/kandidatkinje čije su molbe zaprimljene do 20. svibnja 2020. godine.
 
Selekcijski postupak će se odvijati sukladno preporukama nadležnih epidemioloških službi.
 
Za eventualno potrebne dodatne informacije molimo nazovite na brojeve telefona:
 
01/ 24-26-311, 01/24-26-370, 01/24-26-305
 

Pisane vijesti | Školovanje i zapošljavanje