Poziv na testiranje vojno pomorstvo

Slika /A1_WEB_ILUSTRACIJE/MUP_ILUSTRACIJE/mup_hr1.jpg

Obavještavaju se kandidati/kandidatkinje da je došlo do promjene datuma testiranja radi izmjene okolnosti

Kandidati/kandidatkinje koji ispunjavaju formalne uvjete za upis navedene u natječaju objavljenog  26.7.2019.g.pozivaju se na selekcijski postupak koji će se odviti:
 
dana 9.9.2019.g. u 9, 00 sati na Policijskoj akademiji, Avenija Gojka Šuška 1, 10 000 Zagreb
 
Kandidati/kandidatkinje koji su pozvani na selekcijski postupak doznat će klikom OVDJE.
 
 
Kandidati/kandidatkinje moraju se pridržavati točnog vremena dolaska te poštivati pravila kućnog reda navedenog mjesta selekcijskog postupka.

Kandidat/kandidatkinja koji se bez opravdanog razloga ne odazove pozivu u točno vrijeme ili ne poštuje kućni red/pravila bit će isključen/a iz natječajnog postupka.
 
Kandidat/kandidatkinja je obvezan ponijeti:
- važeću osobnu iskaznicu ili putovnicu radi provjere identiteta,
- dvije plave ili crne kemijske olovke i jednu običnu olovku te
- sportsku opremu (tenisice, majica kratkih rukava, sportske kratke hlače, sportske čarape, ručnik) radi provjere tjelesne motoričke sposobnosti. 

Elementi selekcijskog postupka su:
- psihologijsko testiranje
- testiranje tjelesne motoričke sposobnosti 

Kandidat/kandidatkinja koji ne zadovolji na nekoj od navedenih eliminacijskih provjera isključuje se iz daljnjeg postupka testiranja.
 
Kandidat/kandidatkinja koji zadovolji sve eliminacijske provjere bit će upućen u daljnji selekcijski postupak koji se odnosi na motivacijski razgovor.
 
Na temelju rezultata selekcijskog postupka kandidati/kandidatkinje bit će obaviješteni o daljnjoj proceduri putem web stranice Ministarstva unutarnjih poslova te će biti obaviješteni i telefonom.
 
Za eventualno potrebne dodatne informacije molimo nazovite na brojeve telefona: 01/6122-787, 01/ 24-26-333, 01/24-26-300

Pisane vijesti | Školovanje i zapošljavanje | Odgoj i obrazovanje