Poziv na testiranje za upis u Program srednjoškolskog obrazovanja odraslih za zanimanje policajac/policajka u 2020./2021. godini

Slika /fotke_ilustracije/Ilustracije-novo/natjecaj_foto.jpg

Pozivaju se kandidati s područja PU ličko - senjske, PU zadarske i PU šibensko - kninske, PU splitsko - dalmatinske, PU dubrovačko - neretvanske, PU istarske i PU primorsko - goranske   

KANDIDATI SU TESTIRANJU DUŽNI PRISTUPITI SA ZAŠTITNIM MASKAMA
 
Kandidati/kandidatkinje s područja PU ličko – senjske, PU zadarske i PU šibensko - kninske koji ispunjavaju formalne uvjete za upis navedene u natječaju objavljenom 2. ožujka 2020. godine pozivaju se na selekcijski postupak koji će se odvijati:

dana 20. srpnja 2020. godine, Kampus Sveučilišta u Zadru, Zadar, Ulica dr. Franje Tuđmana 24 s početkom u 8 sati

Kandidati/kandidatkinje s područja PU splitsko - dalmatinske koji ispunjavaju formalne uvjete za upis navedene u natječaju objavljenom 2. ožujka 2020. godine pozivaju se na selekcijski postupak koji će se odvijati: 

dana 21. srpnja 2020. godine, Obrtničko – tehnička škola u Splitu, Plančićeva br. 1, s počecima u 8 sati i u 13 sati
 
Kandidati/kandidatkinje s područja PU dubrovačko - neretvanske koji ispunjavaju formalne uvjete za upis navedene u natječaju objavljenom 2. ožujka 2020. godine pozivaju se na selekcijski postupak koji će se odvijati:

dana 22. srpnja 2020. godine, Srednja škola „Metković“ u Metkoviću, Kralja Zvonimira 12, s počecima u 8 sati i u 13 sati

Kandidati/kandidatkinje s područja PU istarske i PU primorsko - goranske koji ispunjavaju formalne uvjete za upis navedene u natječaju objavljenom 2. ožujka 2020. godine, pozivaju se na selekcijski postupak koji će se odvijati 
 
dana 24. srpnja 2020. godine, u Obrazovnom centru Ministarstva unutarnjih poslova, u Valbandonu, s početkom u 8 sati
 
 
Kandidati/kandidatkinje koji su pozvani na selekcijski postupak doznat će klikom OVDJE.
 
Kandidati/kandidatkinje moraju se pridržavati točnog vremena dolaska te poštivati pravila kućnog reda navedenog mjesta selekcijskog postupka. Kandidat/kandidatkinja koji se bez opravdanog razloga ne odazove pozivu u točno vrijeme ili ne poštuje kućni red/pravila bit će isključen/a iz natječajnog postupka.
 
Kandidat/kandidatkinja je obvezan ponijeti:
  • važeću osobnu iskaznicu ili putovnicu radi provjere identiteta,
  • dvije plave ili crne kemijske olovke i jednu običnu olovku te
  • sportsku opremu (tenisice, majica kratkih rukava, sportske kratke hlače, sportske čarape, ručnik) radi provjere tjelesne motoričke sposobnosti.
 
Elementi selekcijsko-razredbenog postupka su:
  • psihologijsko testiranje
  • testiranje tjelesne motoričke sposobnosti
 
Kandidat/kandidatkinja koji ne zadovolji na nekoj od navedenih eliminacijskih provjera isključuje se iz daljnjeg postupka testiranja.
 
Kandidat/kandidatkinja koji zadovolji sve eliminacijske provjere bit će upućen na motivacijski razgovor.
 
Napominjemo da testiranja traju tijekom cijelog dana, stoga molimo kandidate/kandidatkinje da budu pripravni na moguću dugotrajnost postupka.
 
Na temelju rezultata selekcijskog postupka bit će izrađena bodovna lista. Na temelju bodovne liste kandidati/kandidatkinje bit će obaviješteni o daljnjoj proceduri putem web stranice Ministarstva unutarnjih poslova te će biti obaviješteni i telefonom.
 
Napominjemo kako je navedeno testiranje za kandidate/kandidatkinje čije molbe su zaprimljene do 10. srpnja 2020. godine.
 
Selekcijski postupak će se odvijati sukladno preporukama nadležnih epidemioloških službi.
 
Za eventualno potrebne dodatne informacije molimo nazovite na brojeve telefona:
 
01/ 24-26-311, 01/24-26-370, 01/24-26-305

Pisane vijesti | Školovanje i zapošljavanje