Predstavljene nove web stranice Ministarstva unutarnjih poslova

Slika topvijesti/2016/rujan/001_novi_mup_hr_dump_276x200.jpg

Ministar unutarnjih poslova Vlaho Orepić zahvalio se uključenima u projekt redizajna i rekao kako je smisao projekta povezati struku i javno dobro, pri čemu je najvažnije sačuvati vrijednosti, koje su u ovom konkretnom slučaju obrazovanje i znanje 

Foto: MUP

U Ministarstvu unutarnjih poslova je u ponedjeljak, 5. rujna 2016. godine, predstavljena nova, redizajnirana web stranica MUP-a, izrađena u suradnji s DUMP udrugom mladih programera koja djeluje pri Fakultetu elektrotehnike, strojarstva i brodogradnje u Splitu. Novu stranicu, koju uz suvremeni izgled ponajprije definiraju funkcionalnost, preglednost, sažetost sadržaja i bolji pristup informacijama, predstavila je koordinatorica projekta, posebna savjetnica ministra unutarnjih poslova Ana Vlahović.

Ministar unutarnjih poslova Vlaho Orepić zahvalio se uključenima u projekt redizajna i rekao kako je smisao projekta povezati struku i javno dobro, pri čemu je najvažnije sačuvati vrijednosti, koje su u ovom konkretnom slučaju obrazovanje i znanje. „Mi učimo od vas, a vi na nama“, poručio je ministar članovima Udruge DUMP, zamolivši ih da jednog dana, kada oni budu u mogućnosti, prenose stečena znanja i drugima pružaju priliku sudjelovati u kreiranju javnog dobra, na jednak način kako je ovim projektom prilika pružena njima.

Predstavljanju su prisustvovali članovi Radne skupine iz Ministarstva unutarnjih poslova i Udruge DUMP.  



Pisane vijesti