Pretukli 46-godišnjaka i ostavili ga u šumi

Slika A1_WEB_ILUSTRACIJE/POLICIJA_ILUSTRACIJE/uhicenik7.jpg

Udarajući ga rukama i nogama po cijelom tijelu nanijeli su mu teške tjelesne ozljede te ga ostavili u šumi, a da o tome nisu nikoga obavijestili niti pozvali hitnu pomoć, iako je bilo vidljivo da oštećeni ima izrazito teške ozljede. 

Foto:  Ilustracija

Provedenim kriminalističkim istraživanjem nad trojicom muškaraca s područja Majura, starih 20, 24 i 50 godina, utvrđeno je da su na štetu 46-godišnjaka sa sunjskog područja počinili kaznena djela osobito teška tjelesna ozljeda i nepružanje pomoći.

Naime, osumnjičeni su tijekom poslijepodnevnih sati u nedjelju, 7. rujna, u šumi na području općine Majur najprije verbalno, a potom i fizički napali 46-godišnjaka. Udarajući ga rukama i nogama po cijelom tijelu nanijeli su mu teške tjelesne ozljede te ga ostavili u šumi, a da o tome nisu nikoga obavijestili niti pozvali hitnu pomoć, iako je bilo vidljivo da oštećeni ima izrazito teške ozljede. Prevezen je u sisačku Opću bolnicu gdje mu je pružena liječnička pomoć, dok su osumnjičeni uhićeni i nad njima je provedeno kriminalističko istraživanje, nakon kojeg su predani pritvorskom nadzorniku Policijske uprave sisačko-moslavačke i dovedeni na nadležno državno odvjetništvo radi ispitivanja.



Pisane vijesti