Preventivna akcija nadzora prijevoza djece

Slika topvijesti/2014/prosinac/TV_nadzor_prijevoza.jpg

Cilj je akcije zajedničko utjecanje i informiranje roditelja o važnosti sigurnog prijevoza djeteta. Roditeljima koji nisu posjedovali dječje sjedalice, te su djeca bila samo vezana na sjedištu ili u najgorem slučaju nevezana na sjedištu podijeljen je propagandni materijal koji služi

Foto: PU virovitičko-podravska 

Preventivna akcija nadzora prijevoza djece provedena je jučer, 4. prosinca, na parkiralištu Dječjeg vrtića Potočnica u Pitomači. Organizaciji su se, osim predstavnika Županijskog tima za prometna preventivu u dječjem vrtiću, Auto kluba Virovitica i Postaje prometne policije Virovitica, pridružili i predstavnici Općine Pitomača.

Cilj je akcije zajedničko utjecanje i informiranje roditelja o važnosti sigurnog prijevoza djeteta. Roditeljima koji nisu posjedovali dječje sjedalice, te su djeca bila samo vezana na sjedištu ili u najgorem slučaju nevezana na sjedištu, podijeljen je propagandni materijal koji služi upoznavanju s opasnostima nepropisnog prijevoza djece i savjetima za odabir dječje sjedalice. HAK je prigodom blagdana Sv. Nikole pripremio poklon ruksake koji su tijekom izvođenja preventivne akcije podijeljeni djeci koju su roditelji pravilno vezali u dječjoj sjedalici.



Pisane vijesti