Prezentacija novog sustava za snimanje

Slika topvijesti/2013/sijecanj/video01.jpg

U Kabinetu ministra danas je tvrtka Etis d.o.o. održala prezentaciju novog AXON Flex sustava koji je namijenjen službenim osobama za širokopojasno audio/video snimanje u svim uvjetima. 

Foto: MUP/Etis

U Kabinetu ministra danas je tvrtka Etis d.o.o. održala prezentaciju novog AXON Flex sustava  koji je namijenjen službenim osobama za širokopojasno audio/video snimanje u svim uvjetima.

Na prezentaciji su prisustvovali zamjenik ministra unutarnjih poslova Evelin Tonković, glavni projektant za računalne mreže u Službi za komunikacije Mladen Nežmahen, voditelj Službe za sigurnost cestovnog prometa Goran Batur, voditelj projekata u Kabinetu ministra Davor Blažević, voditelj Muzeja policije Željko Jamičić i drugi.

Prezentaciju je održao direktor tvrtke Etis d.o.o. Žarko Čulić. Objasnio je kako sustav snima te da ima online pohranu podataka te mogućnost pregledavanja preko mobitela ili računala. Širok izbor dodatne opreme omogućava držanje i nošenje malene kamere na raznim mjestima prema potrebi i želji: naočale, kapa, šljem, ovratnik, epolete, košulja, jakna, automobil i itd.

AXON Flex sustave u svom radu već koriste policije Kanade i Sjedinjenih Američkih Država.  



Pisane vijesti