Prijavljene za razbojništvo i prikrivanje

Slika PU_PG/uhicenik03.jpg

Crikvenička je policija vrlo brzo pronašla počinitelje te provela kriminalističko istraživanje poradi osnovane sumnje na kazneno djelo razbojništva 

FOTO: Ilustracija

Crikvenička je policija vrlo brzo pronašla počinitelje te provela kriminalističko istraživanje poradi osnovane sumnje na kazneno djelo razbojništva.

Naime, u večernjim satima 19. srpnja tri su maloljetnice bile na jednoj od plaža u Novom Vinodolskom kada im je prišla grupa maloljetnica te od njih zatražila novac i cigarete. Nakon toga počele su ih napadati najprije verbalno, a potom i fizički. Kako se u međuvremenu jedna od pridošlih maloljetnica domogla fotoaparata, inače u vlasništvu jedne od maloljetnica koje su bile na plaži, prestale su s napadom te se udaljile. Međutim, policija  ih je ubrzo pronašla kao i fotoaparat čija se vrijednost procjenjuje na oko 1 000 kuna. Fotoaparat je vraćen vlasnici.

Policija će Općinskom državnom odvjetništvu za mladež u Rijeci podnijeti kaznene prijave poradi počinjenja kaznenog djela razbojništva te prikrivanja.



Pisane vijesti