Prijenosni šalter u Baški na otoku Krku

Slika A1_WEB_ILUSTRACIJE/OSOBNI_DOKUMENTI/mobilni.jpg

Građani su pohvalili projekt i izrazili zadovoljstvo ovakvim načinom rada policije koji im je omogućio lakše rješavanje potreba i zahtjeva iz domene upravnih poslova. 

Foto: Ilustracija
 
Stanovnici Baške i okolnih mjesta na Krku tijekom ovog tjedna imaju priliku putem prijenosnog šaltera Ministarstva unutarnjih poslova obaviti poslove prijave i odjave prebivališta i boravišta, ishodovati uvjerenja o prebivalištu i matičnom broju građana, podnijeti zahtjeve za osobne iskaznice, putovnice, vozačke dozvole, kao i za registraciju vozila.
 
Tako je jučer i danas upravne poslove na mobilnom šalteru u Baški obavilo desetak žitelja većinom starije životne dobi, a bilo je  i trudnica. Najveći dio njihovih zahtjeva bio je vezan uz prijavu i odjavu prebivališta i boravišta te promjenu osobnih isprava. Građani su pohvalili projekt i izrazili zadovoljstvo ovakvim načinom rada policije koji im je omogućio lakše rješavanje potreba i zahtjeva iz domene upravnih poslova.
 
Pozivamo građane da iskoriste ovu mogućnost i obave svoje zahtjeve na mobilnom šalterskom uredu. 
 
Prema planu, uslugu mobilnog kofera moći će koristiti i stanovnici Gorskog kotara iz općina Gerovo, Prezid, Plešce, Moravice, te općine Ravna Gora do kraja ožujka.


Pisane vijesti