Prijetnje smrću

 

Policijski službenici 5. policijske postaje Zagreb dovršili su kriminalističko istraživanje nad 38-godišnjim državljaninom Rumunjske, zbog osnovane sumnje da je počinio kazneno djelo prijetnje na štetu 44-godišnje supruge.

Osumnjičeni je u proteklih šest mjeseci telefonski i putem SMS-a smrću prijetio svojoj supruzi zbog bračnih nesuglasica.

Slučaj je kulminirao 6. rujna kad je 38-godišnjak došao u stan u kojem se supruga nalazila s njihovim maloljetnim djetetom. Supruga je zbog straha slučaj prijavila policiji, a 38-godišnjak je odveden u službene policijske prostorije na kriminalističko istraživanje. Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja osumnjičeni je odveden u Istražni centar Županijskog suda u Zagrebu.
Prijetnja u Novom Zagrebu

A policijski službenici 6. policijske postaje Zagreb dovršili su kriminalističko istraživanje nad 48-godišnjakom, zbog osnovane sumnje da je počinio kazneno djelo prijetnje na štetu 40-godišnje supruge.

Naime, osumnjičeni je 5. rujna oko 10 sati prišao bivšoj supruzi koja je šetala savskim nasipom i zaprijetio joj smrću. Prijetnje je čula slučajna prolaznica te ih pokušala smiriti. Osumnjičeni se potom udaljio u nepoznatom smjeru. Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja 48-godišnjak je odveden u Istražni centar Županijskog suda u Zagrebu.   

 



Stranica