Procjena učinka propisa: Zakon o privatnoj zaštiti

Slika SAVJETOVANJE/ilustracije/savjetovanje15.jpg

Pozivamo javnost i zainteresiranu javnost da dostavi svoje prijedloge i komentare na predloženi Nacrt.

Od ponedjeljka, 23. prosinca, sukladno članku 19. Zakona o procjeni učinaka propisa, Ministarstvo unutarnjih poslova provodi postupak procjene učinaka propisa o Nacrtu prijedloga Iskaza o procjeni učinaka Zakona o privatnoj zaštiti.

Savjetovanje se provodi do 22. siječnja 2014. godine.

Pozivamo javnost i zainteresiranu javnost da dostavi svoje prijedloge i komentare na predloženi Nacrt prijedloga Iskaza o procjeni učinaka. Svoje prijedloge i komentare možete dostaviti na adresu elektroničke pošte: savjetovanje@mup.hr ili putem pošte na adresu: Ministarstvo unutarnjih poslova, Ulica grada Vukovara 33, 10000 Zagreb, putem obrasca za sudjelovanje koji možete preuzeti ovdje.

Po završetku procesa savjetovanja, svi pristigli komentari, primjedbe i prijedlozi bit će objavljeni na mrežnim stranicama Ministarstva, uz obrazloženja za one koji eventualno neće biti prihvaćeni o tome zašto nisu prihvaćeni.

Preuzmite dokumente:

Prilog 3 - Obrazac iskaza o procjeni učinaka propisa

Informacija o provedbi savjetovanja s javnošću i zainteresiranom javnošću povodom izrade Nacrta prijedloga Iskaza o procjeni učinaka Nacrta prijedloga Zakona o privatnoj zaštiti

Teze o sadržaju Zakona o privatnoj zaštiti

Obrazac za savjetovanje Pisane vijesti