Projekt: „Poboljšanje uvjeta smještaja i rada u Tranzitnom prihvatnom centru za strance Trilj"

Slika /2020- eu slike/shutterstock_106006199_cr.jpg
FOTO: Ilustracija
 
Dana 6. svibnja 2022. godine Uprava za europske poslove, međunarodne odnose i fondove EU donijela je Odluku o dodjeli financijskih sredstava za provedbu projekta „Poboljšanje uvjeta smještaja i rada u Tranzitnom prihvatnom centru za strance Trilj"  u okviru Fonda za azil, migracije i integraciju.
 
Svrha ovog projekta je poboljšanje uvjeta smještaja i rada u Tranzitnom prihvatnom centru za strance Trilj kroz izgradnju sanitarnih čvorova, razdvajanje prostora boravka od prostora prihvata stranaca, instalaciju sustava video nadzora i alarm zvona te nabavku dodatne potrebne opreme i namještaja.
 
Ukupna vrijednost projekta iznosi 220.000,00 eura, od čega će se 90% ukupnih opravdanih troškova projekta sufinancirati sredstvima Fonda za azil, migracije i integraciju, a 10% opravdanih troškova projekta sufinancirat će se iz državnog proračuna Republike Hrvatske.
 
                                                                                                       
Odluka o dodjeli financijskih sredstava za provedbu projekta „Poboljšanje uvjeta smještaja i rada u Tranzitnom prihvatnom centru za strance Trilj"

 

Pisane vijesti