Prometna nesreća s poginulom osobom

Slika PU_KA/MUP_slike/brzina.jpg

Jučer u 18.30 sati, u mjestu Pavlović Brdo, općina Josipdol, na državnoj cesti D- 42, dogodila se prometna nesreća u kojoj je sudjelovao 43–godišnji vozač teretnog automobila i 66–godišnji pješak koji je smrtno stradao. Na mjestu događaja obavljen je očevid kojim je rukovodila županijska državna odvjetnica u Karlovcu, a promet je za vrijeme obavljanja očevida bio u prekidu. U vezi navedenog događaja provode se daljnja kriminalistička istraživanja u cilju utvrđivanja svih okolnosti ove prometne nesreće, a policija će nadležnom državnom odvjetništvu proslijediti izvješće.

Foto: ilustracija

Jučer u 18.30 sati, u mjestu Pavlović Brdo, općina Josipdol, na državnoj cesti D- 42, dogodila se prometna nesreća u kojoj je sudjelovao 43–godišnji vozač teretnog automobila i 66–godišnji pješak koji je smrtno stradao. Na mjestu događaja obavljen je očevid kojim je rukovodila županijska državna odvjetnica u Karlovcu, a promet je za vrijeme obavljanja očevida bio u prekidu.
U vezi navedenog događaja provode se daljnja kriminalistička istraživanja u cilju utvrđivanja svih okolnosti ove prometne nesreće, a policija će nadležnom državnom odvjetništvu proslijediti izvješće



Pisane vijesti